BUAT PART TIME DENGAN MODAL RM 60.00

BUAT PART TIME DENGAN PRODUK 100% KUALITI

PLATFORM INI SESUAI KEPADA ANDA YANG...

TERLALU SIBUK DENGAN KERJA HAKIKI TAPI MASIH NAK MENCARI INCOME PART TIME UNTUK BANTU KELUARGA

TIADA MODAL BERIBU UNTUK BERNIAGA, TAPI MENCARI PRODUK YANG MUDAH DIJUAL KEPADA ORANG RAMAI

TIADA IDEA NAK JUAL APA DI INTERNET, TAPI TETAP NAK BERNIAGA SEBAB NAK BANTU SUAMI ATAU IBU BAPA DARI SEGI KEWANGAN!

MASIH BELAJAR DI UNIVERSITY, TAPI NAK BUAT PART TIME UNTUK INCOME SENDIRI

BEKERJA SWASTA TAPI NAK ADA PENCEN DI USIA MUDA!!!

TAK PERLU BUAT FULL TIME, BUAT PART TIME JE!!!

Platform part time ini  adalah platform yang membantu dan mudahkan kepada orang ramai untuk membuat perniagaan online secara part time dan ada pencen seumur hidup,  Tidak seperti platform  yang lain kerana  kami mempunyai produk 100% kualiti, Tiada risiko, serbaguna dan permintaan tinggi, sebagai contoh produk yang berkualiti adalah makanan tambahan, sabun pencuci pinggan, penjagaan badan dan lain – lain lagi .  Platform part time ini bukan sahaja produk yang bagus tapi kami mempunyai   5 perkara penting yang anda perlu tahu sebelum anda sertai.

Adakah laman web ini scammer atau skim cepat kaya?

Maaf ya! saya yang menciptakan laman web ini, dan laman web ini bukan skim cepat kata atau scammer.   Laman web ini adalah khas kepada mereka yang berminat untuk menjual produk yang berkualiti secara part time bukan full time.  Tapi kalau nak full time boleh tiada masalah! Jika anda risau saya scammer anda boleh klik link di bawah ini ya.
Klik disini : https://izzatsabyan.com/brand-story/

Produk apa yang boleh dijual sekarang SECARA PART TIME ?

Jawapan saya adalah produk keperluan dan kualiti. Keperluan ini bermaksud anda guna setiap hari, jika anda jual kepada orang ramai, orang ramai akan menggunakan produk anda setiap hari dan anda akan dapat repeat order. Produk kami hasil dari tumbuhan  dan buah-buahan yang asli. dan di iktiraf oleh kerajaan malaysia.

Jika anda sertai harini esok terus boleh ada income?

Boleh!!! platform ini mudah, anda sertai harini esok sudah ada income, income tersebut akan dapat pada bulan hadapan 15 haribulan, Tapi ada caranya mudahkan?.  Tapi saya yakin jika anda usaha dalam masa 7 bulan anda boleh lihat perubahan income anda, saya yakin anda boleh buat!

Anda perlu sertai platform part time ini kerana...

MULAKAN PART TIME SEKARANG, ATLEAST ADA INCOME TAMABAHAN UNTUK TENGAH BULAN

Tidak perlu fikir panjang, isikan maklumat di bawah ini dan sertai sesi preview bersama saya di platform zoom PERCUMA sahaja!

  NOTE: maklumat yang anda berikan hanya untuk saya sahaja, tidak di sebarkan kemana-mana platform.

  FAQs

  Jika saya sertai part time ini perlukan ssm ke?

  Rata-rata semua pernigaan perlukan ssm dan bank akaun syarikat untuk berniaga ni, tapi dalam perniagaan ini tidak diwajibkan ada ssm dan juga bank akaun syarikat.

  Platform part time ini perlukan modal yang besar ke?

  Setiap perniagaan pasti menggunakan modal cuma sikit atau banyak sahaja. Berniaga di platform part time ni kami tidak perlukan modal yang tinggi  sebanyak RM 400.00 ke atas kerana kami faham anda baru sahaja mulakan perniagaan, semestinya anda mahu modal yang rendah dahulu.

  Didalam platform part time akan di ajar bagaimana untuk kita munculkan modal kita sendiri.  Tidak perlu loan bank, tidak perlu pinjam along, tidak perlu pinjam orang. Dalam kelas yang berikutnya kami akan kongsikan bagaimana untuk ciptakan modal kita sendiri dalam perniagaan. 

  Apa yang seronoknya buat part time bisnes ni?

  Seronoknya anda tidak perlu mengeluarkan modal Rm 100.00 ke atas, produk yang berkualiti dari ladang sendiri, Tidak perlu simpan stock banyak-banyak, Paling seronok dapat membantu orang ramai dari segi kewangan dan kesihatan. 

  Bisnes ini boleh buat untuk jangka masa panjang ke ?

  Ya memang boleh, bisnes ni mengambil masa dalam 2 tahun sahaja, anda boleh dapat pencen. Pencen ini boleh diwariskan kepada anak-anak anda atau orang tersayang!

  Copyright © 2023. izzatsabyan.com
  terma dan syarat

  3 PRODUK ASAS PERMINTAAN RAMAI!

  DAPATKAN  SEKARANG