MULAKAN PERNIAGAAN  DENGAN PART TIME!!!

JUAL PRODUK 100% KUALITI DENGAN KEUNTUNGAN 10%

PLATFORM PART TIME SESUAI KEPADA ANDA YANG...

TERLALU SIBUK DENGAN KERJA HAKIKI TAPI MASIH NAK MENCARI INCOME PART TIME UNTUK BANTU KELUARGA

TIADA MODAL BERIBU UNTUK BERNIAGA, TAPI MENCARI PRODUK YANG MUDAH DIJUAL KEPADA ORANG RAMAI

TIADA IDEA NAK JUAL APA DI INTERNET, TAPI TETAP NAK BERNIAGA SEBAB NAK BANTU SUAMI ATAU IBU BAPA DARI SEGI KEWANGAN!

MASIH BELAJAR DI UNIVERSITY, TAPI NAK BUAT PART TIME UNTUK INCOME SENDIRI

platform part time ini mempunyai keunikkan sendiri

Platform part time  adalah platform yang membantu dan mudahkan kepada orang ramai untuk membuat perniagaan online secara part time,  Tidak seperti platform  yang lain kerana  kami mempunyai produk 100% kualiti, serbaguna dan permintaan tinggi, sebagai contoh produk yang berkualiti adalah makanan tambahan, sabun pencuci pinggan, penjagaan badan dan lain – lain lagi .  Platform part time ini bukan sahaja produk yang bagus tapi kami mempunyai   5 perkara penting yang anda perlu tahu sebelum anda sertai.

Kepada anda yang masih bekerja atau belajar terfikir nak berniaga secara part time, anda boleh cuba dapatkan mentor untuk bantu anda dapatkan idea perniagaan online.  Tapi untuk ada mentor tersebut sudah tentu anda perlu mengeluarkan kos untuk yuran anggaran RM 3000.00 – RM 5000.00.

Saya yakin selepas jumpa mentor anda akan dapat idea yang lebih menarik dan unik untuk berniaga di online.

Pada pandangan saya dengan situasi sekarang  agak sukar mengeluarkan kos untuk sertai sifu-sifu di luarsana kerana…

 • sertai kelas mungkin anda akan keluarkan dalam Rm 100.00 pemulaan kemudian anda mahu belajar lagi keluarkan kos lagi untuk tambah ilmu.
 • Semasa anda join kelas sifu-sifu perniagaaan sudah tentu anda akan mencari 1 produk untuk anda jual kemungkinan disini juga perlukan kos mungkin untuk sertai dalam anggaran Rm 300.00 ke atas menjadi agent.
 • Kemudian selepas anda dapat produk, anda akan melakukan marketing, sudah tentu selepas anda join kelas sifu-sifu yang ada mereka ada sediakan untuk buat marketing berbayara anda perlu keluarkan kos untuk marketing fb ads, tiktok ads, google ads dan lain dalam anggaran Rm 350.00 1 minggu, kalau dah 2 minggu sudah berapa?.

NOTE :  Setiap pernigaan perlukan modal untuk jalankan perniagaan, tapi anda perlu bijak modal yang anda mahu jalankan perniagaan itu tinggi atau rendah? sudah tentu ramai yang akan pilih rendah! 

Adakah laman web ini scammer atau skim cepat kaya?

Maaf ya! saya yang menciptakan laman web ini, dan laman web ini bukan skim cepat kata atau scammer.   Laman web ini adalah khas kepada mereka yang berminat untuk menjual produk yang berkualiti secara part time bukan full time.  Tapi kalau nak full time boleh tiada masalah! Jika anda risau saya scammer anda boleh klik link di bawah ini ya.
Klik disini : https://izzatsabyan.com/brand-story/

Jika saya sertai platform part time ini produk apa yang saya boleh jual?

Kami mempunyai 450 produk yang berkualiti tinggi,  dalam 450 produk ini anda boleh pilih katagori yang mana anda minat!  PENGUNAAN PRODUK HARIAN, MAKANAN TAMBAHAN, KURUSKAN BADAN, PENJAGAAN RUMAH DAN LAIN LAIN LAGI.

Selalunya saya dan team akan sarankan anda menjual produk yang sering manusia gunakan sebagai contoh mandian, kosmetik, makanan tambahan untuk asas yang mudah untuk mereka promot.

Produk kami mempunyai ladang sendiri dan tidak mempunyai chemical, sangat sesuai untuk di gunakan dirumah anda. Tentang produk saya akan lakukan demo depan anda supaya anda dapat lihat bagaimana produk kami berfungsi dengan baik dan mudah untuk pelanggan tertarik dengan service yang anda lakukan.

Jika anda sertai harini esok terus boleh ada income?

Platform part time ini tidak semudah itu harini anda berniaga esok terus ada income! perniagaan tersebut perlukan proses untuk ada income keuntungan.  Tapi saya yakin dalam masa 7 bulan anda berniaga secara part time anda akan ada income keuntungan dari usaha anda sendiri.!

BERAPA BAYARAN YURAN UNTUK SERTAI?

Bayaran yuran untuk buat untuk preview tiada hanya percuma sahaja. 

Anda perlu sertai platform part time ini kerana...

JADI DEKAT MANA YANG SUSAH UNTUK PERNIAGAAN NI?

Tidak perlu fikir panjang, isikan maklumat di bawah ini dan sertai sesi preview bersama saya di platform zoom PERCUMA sahaja!

  NOTE: maklumat yang anda berikan hanya untuk saya sahaja, tidak di sebarkan kemana-mana platform.

  FAQs

  Brief list of FAQs

  Jika saya sertai part time ini perlukan ssm ke?

  Rata-rata semua pernigaan perlukan ssm dan bank akaun syarikat untuk berniaga ni, tapi dalam perniagaan ini tidak diwajibkan ada ssm dan juga bank akaun syarikat.

  Platform part time ini perlukan modal yang besar ke?

  Setiap perniagaan pasti menggunakan modal cuma sikit atau banyak sahaja. Berniaga di platform part time ni kami tidak perlukan modal yang tinggi  sebanyak RM 400.00 ke atas kerana kami faham anda baru sahaja mulakan perniagaan, semestinya anda mahu modal yang rendah dahulu.

  Didalam platform part time akan di ajar bagaimana untuk kita munculkan modal kita sendiri.  Tidak perlu loan bank, tidak perlu pinjam along, tidak perlu pinjam orang. Dalam kelas yang berikutnya kami akan kongsikan bagaimana untuk ciptakan modal kita sendiri dalam perniagaan. 

  Copyright © 2023. izzatsabyan.com
  terma dan syarat

  3 PRODUK ASAS PERMINTAAN RAMAI!

  DAPATKAN  SEKARANG