PECAHKAN TABUNG ANDA SEKARANG!!!

PECAHKAN TABUNG ANDA DENGAN BENDA YANG BERMANFAAT

peluang hanya 1 kali sahaja!!!

 Laman web ini  adalah 1 platform yang membantu dan mudahkan kepada orang ramai untuk membuat perniagaan online secara part time dan ada 4 pencen seumur hidup,  Tidak seperti platform  yang lain kerana  kami mempunyai produk 100% kualiti, Tiada risiko, serbaguna dan permintaan tinggi,  .  Platform ini bukan sahaja produk yang bagus tapi kami mempunyai   5 perkara penting yang anda perlu tahu sebelum anda sertai.

Soalan

Soalan ringkas dalam fikiran anda

BERAPA MODAL UNTUK SERTAI PELUANG INI?

Jangan keluarkan duit dari tabung anda dengan Rm 100,00, Rm 3000.00, Rm 1000.00 tapi anda keluarkan Rm 60.00 sahaja boleh?

Rm 60.00 perlu bayar sekarang ke ?

Tidak perlu bayar sekarang pun, anda bayar setelah kita jumpa di shah alam nanti, jangan risau Rm 60.00 bukan bayar dekat saya. Tapi anda bayar di syarikat yang supplier.

Kenapa Rm 60.00?

Saya faham anda semua berminat untuk berniaga tapi tiada modal beribu atau beratus.  Sebab tu saya sarankan anda mulakan berniaga dengan Rm 60.00 sahaja Tidak perlu lebih!!!!

Apa kelebihan kalau saya bayar Rm 60.00 ni?

BANYAK KELEBIHAN DIA SEBENARNYA
1.Anda akan jadi seorang ahli perniagaan
2.Anda akan dapat idea produk yang penuh permintaan seluruh dunia
3.Anda akan dapatkan harga dari supplier yang murah.
4.Anda akan dapat khusus secara percuma untuk berniaga di internet.
5.Anda boleh buka cawangan di seluruh malayisa, singapore, brunei

Saya risau lah, siapa izzat ni?

Saya Muhammad Izzat panggil izzat sahaja, saya seorang pelajar Irfan Khairi Sdn Bhd, Alhamdulilah Irfan Khairi Sdn Bhd Banyak mengajar saya tentang marketing online di internet.  Dengan ilmu dari asas sehingga advanced Irfan khairi  telah menjadikan saya lebih mahir membuat perkhidmatan laman web, fbads,igads, tiktok ads, contractor dan menjadi perunding untuk mencari idea perniagaan di internet.

Tapi majority saya banyak berjumpa semua client saya banyak masalah seperti ini, tak tahu nak jual apa di internet, takde modal yang besar, takut produk tak laku, dah jumpa produk nak jual tapi produk tersebut tak boleh pergi jauh…

Hmm dengan pengalaman saya belajar dengan irfan khairi semua masalah ini saya selesai dan sekarang saya berkemahiran untuk bantu client saya dapatkan idea produk apa yang sesuai untuk mereka jual di internet.  Tak perlu keluarkan modal besar, Tak perlu pening cari produk apa, Tak perlu risau tentang kualiti produk. Ada jalan yang mudah bagi mereka yang berminat nak tahu.

Hubungi

Jika anda segan hubungi saya di bawah ini melalui email

FACEBOOK

izzatmuhammad

Email:

admin@izzatsabyan.com

Phone:

60187674317

    Copyright © 2023. izzatsabyan.com
    terma dan syarat

    3 PRODUK ASAS PERMINTAAN RAMAI!

    DAPATKAN  SEKARANG