TENTANG SAYA

HI, SALAM PERKENALAN KEPADA ANDA SEMUA SAYA MUHAMMAD IZZAT PENGASAS LAMAN WEB INI, SEDIKIT TENTANG SAYA

Pada tahun 2018 saya bekerja di syarikat IKSB sebagai trainer online marketing.  Apa yang saya pelajari dalam syarikat tersebut adalah bagaimana untuk mencari idea perniagaan jangka masa panjang, produk penuh permintaan di internet dan produk yang boleh membantu orang ramai.

Pada waktu mak saya mengalami sakit darah tinggi ini ada seorang hamba allah berikan 1 makanan tambahan kepada mak saya iaitu minyak ikan, selepas beberapa minggu mak saya makan minyak ikan alhamdulilah dengan kuasa allah darah tinggi mak saya semakin stabil.

Disini lah saya cuba mengambil minyak ikan ini jadikan perniagaan saya dan bantu orang lain yang mengalami masalah darah tinggi ni.

Bila berniagaan online ni banyak dugaan dan cabaran yang perlu saya lalui, sebagai contoh closing prospek, buat call, iklan dan lain lain lagi.

1 syarikat  ini mereka ada sediakan platform yang lengkap untuk online marketing, setiap minggu mereka ada sediakan kelas percuma untuk idea-idea closing prospek, tentang produk dan cara marketing-marketing yang lain. Alhamdulilah dengan hasil saya join kelas mereka saya Berjaya buat closing prospek tanpa orang atasan kerana mereka sudah sediakan  kelas percuma sahaja.

Nasihat saya tidak perlu menjadi founder, belajar la dengan produk yang sedia ada dahulu.

    3 PRODUK ASAS PERMINTAAN RAMAI!

    DAPATKAN  SEKARANG